Wie, wat, hoe

Hoi, ik ben het.

De koopgek, de sale freak die uuu-ren kan zoeken naar de beste aanbiedingen. No way dat ik ooit de volle prijs voor kleren ga betalen. En bovendien, mijn kledingkast is me hartstikke dankbaar. Maar buiten de kledingstukken die ik vaak mis, miste ik ook een website die alle koopjes verzamelt. Een marktplaats voor sale, een Walhalla voor iemand zoals ik. Dus, omdat het er niet was, ben ik er zelf mee begonnen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Dat is SaleOnly.nl

A dream come true! Eindelijk een platform voor koopjesjagers. We hebben producten uit meer dan 100 webshops. Logisch geordend in allerlei categorieën met overzichtelijke filters. Relaxt toch? 

Hoe doe je dat?

Nou, dankzij goede afspraken en handige programmeurs verzamelt SaleOnly.nl alle sale van honderden grote en kleinere webwinkels. 

Ook professioneel Koopjesjager worden?

Het allerleukste is om op ontdekkingsreis te gaan door de categorieën. Je kan bijvoorbeeld filteren op prijs, percentage en product en dan verschijnen er meteen superveel opties, ALLEMAAL MET KORTING. Als je eens wist hoe enthousiast ik hier over ben. Kijk maar eens naar de opties als je klikt op Dames > jurken en dan de filters ‘max. € 35,- ‘ en ‘korting 50%’ aanzet. Super chill.

En ben je op zoek naar een specifiek product? Dan is daar bovenaan de zoekbalk. Zoek, zoek, zoek en beslis wat voor jou de best deal is. Veel plezier!

Sla op die korting

Stel, je gaat twijfelen omdat er zooooo veel in de uitverkoop is. Geen paniek, daar is het hartje voor. Zo wordt je product opgeslagen en kan je later beslissen. En weet je wat het beste is? Je hoeft hier niet eens voor in te loggen. Want dat vind ik altijd zulk gedoe.

Gratis account

Maar mocht je vaak cookies wissen, safety first immers, en je wilt dat je voorkeuren toch opgeslagen blijven voor je volgende bezoek, dan is een gratis account wel aan te raden.

Pluspunt is dat je hier een overzicht ziet van je zoekgeschiedenis, je favorieten staan opgeslagen én dat SaleOnly.nl je nog betere koopjes kan aanbieden op basis van je zoekgeschiedenis.

Personal shoppers

De koopjesjagers uit het SaleOnly.nl team zijn constant bezig de hipste en leukste producten van het web te plukken. Zij denken met je mee vanuit hun eigen behoefte en springen in op de actualiteit en seizoenen. Wat wil je nog meer?

Ik zou het wel weten (ok, ik wist het al maar toch) 

  • Nu hou je meer tijd over voor… mmm het leven. ;)  
  • Heb je ineens 10 outfits i.p.v. 2
  • Doe je gratis inspiratie op.
  • Ga je weg met een volle winkelmand én portemonnee. 
  • En, hallo, heb je het beste overzicht van alle sale. 

Dus, nog niet overtuigd? Jouw probleem… Grapje! :)

Visie 

SaleOnly.nl is de koopjesjager voor de koopjesjagers. Van ons voor jou. Daarom is ons team altijd bezig met het zoeken naar oplossingen om online winkelen leuker, goedkoper en makkelijker te maken. Voor onszelf en dus ook voor jullie. 

Tip ons

Heb je een tip om onze website te verbeteren of gebruiksvriendelijker te maken? Laat het ons dan weten en stuur een berichtje. info@saleonly.nl

Ps: Tof dat je even bent komen kijken wie we zij en wat we doen. Groetjes Team Saleonly.nl

Op de hoogte blijven van de beste sale, tips en andere gave content? Volg ons op Facebook

SaleOnly.nl is onderdeel van Vindingrijk Media

LEUKE WEBSHOP GEZIEN? LAAT HET ONS WETEN!

WEBSHOP TIP MELDEN